Heb jij weinig tijd om te werken? Of zoek je een manier om wat extra geld te verdienen? Dan kun jij ervoor kiezen om enquêtes op het internet in te vullen. Dit wordt steeds populairder. De voornaamste reden hiervoor is dat je er tegenwoordig zelfs geld mee kunt verdienen. Het enige wat jij in dat geval moet doen is het beantwoorden van een aantal vragen. Veel makkelijker ga jij het echt niet verdienen hoor! En het mooiste is nog dat je zelf bepaalt hoeveel jij verdient. Je kunt namelijk zoveel enquêtes invullen als jij zelf wilt. Je krijgt echter geen vooraf vastgesteld bedrag voor het invullen van een vragenlijst. Dit verschilt per enquête. Jij wilt natuurlijk zoveel mogelijk geld verdienen met het invullen van een enquête. Daarom hebben wij voor jou en onze andere websitebezoekers een overzicht gemaakt met de bestbetaalde enquêtesites van Nederland.

img1

1. Opinionbar


Eén van de enquêtesites waar jij een aanzienlijke vergoeding krijgt voor het invullen van een vragenlijst is Opinionbar. Per volledig doorlopen vragenlijst of onderzoek wordt er een bedrag bijgeschreven op jouw account. De hoogte van dit bedrag is afhankelijk van de lengte en het soort vragenlijst die jij invult. Zodra jij minimaal 10 euro op jouw account hebt staan, kun jij een bedrag op jouw bankrekening storten. Je krijgt hier dus geen cadeaubonnen of andere beloningen waar je weinig mee kunt, maar gewoon echt geld. Grote voordeel van Opinionbar is dat je zelf jouw voorkeuren aan kunt geven. Hierdoor hoef je niet bang te zijn dat jij opgescheept wordt met enquêtes over onderwerpen die jou helemaal niet aanspreken.

 

2. GlobalTestMarket


Schrijf jij jezelf in voor GlobalTestMarket? Dan kun jij een lekker bedrag verdienen door middel van het invullen van online enquêtes. Het enige wat jij moet doen om de vragenlijsten in te kunnen vullen, is het aanmaken van een account. Dit is overigens geheel gratis. Gelukt? Dan kun jij direct beginnen met de enquêtes. Je treft hier genoeg vragenlijsten aan over diverse onderwerpen, waardoor GlobalTestMarket een prima optie is wanneer jij veel geld wilt verdienen met het online invullen van enquêtes. Voor het invullen van iedere vragenlijst ontvang jij punten. Deze kun je vervolgens inwisselen voor verschillende beloningen.

img2

3. Enquêteplein


Wanneer jij goed geld wilt verdienen met het invullen van online enquêtes, raden wij je Enquêteplein ook zeker aan. Waarom? Omdat er ten eerste een groot aanbod is. Dit betekent dus dat jij veel verschillende vragenlijsten in kunt vullen. Bovendien staat er ook een leuke vergoeding tegenover het invullen van de enquêtes van Enquêteplein. Jij kunt namelijk tot wel 7 euro verdienen per volledig ingevulde vragenlijst. Naast geld kun je op deze site overigens ook nog waardebonnen en mooie prijzen verdienen met het invullen van enquêtes.

 

Meer bestbetaalde enquêtesites


Een snelle zoektocht op het internet levert al snel genoeg een hand vol sites op die beweren dat zij de bestbetaalde enquêtesites zijn. Dit hoeft echter niet het geval te zijn. Deze sites proberen met dergelijke bewoordingen namelijk alleen maar extra websitebezoekers te trekken. En dat werkt vaak goed. Mensen die online enquêtes zoeken, zijn namelijk sneller bereid om op links met dergelijke termen te klikken. En dat terwijl dat soort sites vaak websiteverkeer kopen om bezoekers te trekken. Zo lijkt het bijvoorbeeld druk op de site en dat komt mogelijk betrouwbaar over. In feite zijn er echter alleen maar ‘neppe’ bezoekers op de website. Laat je hier dus niet door misleiden.