Ben jij regelmatig te vinden op het internet? Dan heb je ongetwijfeld weleens iets voorbij zien komen over geld verdienen middels het invullen van enquêtes. Waarschijnlijk denk jij dat dit gewoon weer een reclamestunt is om mensen ergens op te laten klikken. Dit kan, maar je kunt wel degelijk geld verdienen met het invullen van vragenlijsten via het internet. Toch is nog niet iedereen er even happig op. Dit komt bijvoorbeeld doordat veel mensen niet weten of het nou eigenlijk legaal is of niet. Het online invullen van enquêtes is wel degelijk legaal. Wij vertellen je hier over de mogelijkheden die jij hebt.

img5

Minimumleeftijd


Geld verdienen middels het invullen van enquêtes via internet is volkomen legaal. Althans, wanneer jij je aan de regels houdt die gelden op de betreffende site. Zo hangt er vaak een minimumleeftijd aan het invullen van enquêtes. Kijk hier dan ook altijd goed naar voordat jij besluit over te gaan tot het invullen van de vragenlijsten. Wanneer jij namelijk te jong bent, ben je illegaal bezig. Je hebt in dat geval valse informatie verstrekt aan de site, waar jij de enquêtes in gaat vullen. Vul daarom alleen enquêtes in via het internet wanneer jij aan de minimumleeftijd voldoet.

img6

Vul de vragen eerlijk in


Een makkelijkere manier om geld te verdienen dan met het invullen van online enquêtes is er bijna niet. Er zijn dan ook genoeg mensen die in een sneltreinvaart door de vragenlijst heen schieten. Op deze manier kunnen zij namelijk in korte tijd veel enquêtes invullen. En hoe meer enquêtes jij invult, hoe meer geld het jou oplevert. Het is echter wel van belang dat jij de vragen eerlijk invult. Althans, wanneer jij niet illegaal bezig wilt zijn. De enquêtesites verwachten namelijk van jou dat jij de vragen naar eer en geweten invult. Doe dit dan ook om problemen te voorkomen.

 

Niet alle sites zijn legaal


De meeste enquêtesites zijn tegenwoordig wel legaal. Wanneer jij je aan de voorgeschreven regels houdt, kun je zonder problemen de vragenlijsten invullen. Toch zijn er ook een aantal sites te vinden die niet als legaal erkend worden. Dit zijn bijvoorbeeld de sites die mensen lokken met het feit dat zij geld krijgen voor het invullen van een vragenlijst. Na het beantwoorden van de vragen wordt er echter geen bedrag bijgeschreven. Dergelijke sites kopen ook vaak verkeer voor hun website om meer websitebezoekers te trekken. Pas dan ook op dat jij niet in zee gaat met dergelijke partijen. Jij besteedt jouw tijd dan aan het invullen van de vragenlijsten, terwijl het je geen geld oplevert.